Computers, λογισμικό, υπηρεσίες

Ολοκληρωμένες λύσεις υλοποίησης ERP Software, Internet εφαρμογές

ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Web Development Portfolio.

Δείτε τις εργασίες μας:

Παρουσίαση - 1
Παρουσίαση - 2

Εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Τηλε-υποστηριξη, 
e-Support, Online υποστηριξη.


Yπηρεσίες υποστήριξης απο απόσταση (e-Support)..

Όταν χρειάζεστε βοήθεια, απλά κάνετε LOGIN στο σύστημα e-Support της Computer Life.

Κατόπιν της εγκρίσεως σας, ο τεχνικός της Computer Life αναλαμβάνει να λύσει το πρόβλημα από απόσταση.

Μπορούμε να λύσουμε ένα απλό πρόβλημα του PC σας, έως να σχεδιάσουμε, παραμετροποιήσουμε και να υποστηρίξουμε, το πληροφοριακό εταιρικό σας σύστημα.

Δείτε τις υπηρεσίες μας, για τα ERP συστήματα που υποστηρίζουμε απο απόσταση.

Δείτε τις συμβάσεις υποστήριξης.

Παρέχουμε αποτελεσματική online υποστήριξη, μειώνοντας τον χρόνο και το κόστος συντήρησης του συστήματος σας, αυξάνοντας την ικανοποίηση των πελατών μας. Οι πελάτες μας μειώνουν το κόστος τους, κερδίζουν χρόνο παίρνοντας μόνο την λύση και τις πληροφορίες που χρειάζονται.

Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να διακόψετε την επέμβαση μας πιέζοντας το πλήκτρο F11.

Ελεύθερη δοκιμή

Εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Feedback form.

Home | About us. Company profile.

Computer Life company profile. Εταιρικό προφίλ.

Computer Life. Computer hardware, software and services. ERP solution provider. Web design, web hosting, SEO , streaming media services. Στην πόλη του Βόλου, έδρα βόλος. volos.COMPUTER LIFE
Προϊόντα Τεχνολογίας Αιχμής,
εξειδικευμενες υπηρεσιες υλοποιησης και υποστηριξης ERP λογισμικου.
Computer Hardware, Software and Services, Internet Applications.


Προφίλ της Computer Life.

Η Computer Life με ρίζες, στην δεκαετία του 1980, λειτούργησε σαν αυτόνομη εταιρεία το 1992 και είχε σαν κύριο στόχο της να προσφέρει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να οργανωθούν μηχανογραφικά με συστήματα ολοκληρωμένα και προσιτά. Έφτιαχνε τα συστήματά της με γνώμονα την υψηλή αξιοπιστία και την ανταπόκριση στις ανάγκες του πελάτη. Ανέπτυσσε η ίδια το λογισμικό της και στην συνέχεια υποστήριζε τον πελάτη με εξαιρετική πληρότητα και συνέπεια.
Η πολιτική αυτή εκτιμήθηκε από τις εταιρείες-πελάτες και αποτέλεσε την βάση της ανάπτυξης για την Computer Life, παρά την εξαιρετική σκληρότητα που ανέκαθεν χαρακτήριζε την αγορά της Πληροφορικής.

 

Δραστηριότητες.

Entersoft. ERP Software. Entersoft Expert ERP. Entersoft Business Suite ERP. Entersoft CRM.Οι δραστηριότητες μας είναι πολύπλευρες και κατανεμημένες , ώστε μέσα από την εξειδίκευση να εξαντλούνται όλα τα περιθώρια εκμετάλλευσης, της κάθε δραστηριότητας.

 • Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις εγκατάστασης και υλοποίησης ERP λογισμικού, με τα πιο σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με ενιαία ERP και CRM λειτουργικότητα.
 • Aνάπτυσουμε λογισμικό κατά παραγγελία, με δεκάδες ειδικές λύσεις (Custom Software) για συγκεκριμένους πελάτες - κλάδους. Τα προϊόντα αυτά αναπτύσσονται με τις τελειότερες τεχνικές προγραμματισμού, (αντικειμενοστραφής προγραμματισμός, Client-Server, Transaction Processing), σε γλώσσες 4GL (τέταρτης γενεάς) , σωστά και γρήγορα.
 • Εξασφαλίζουμε  στα εγκατεστημένα συστήματα των πελατών μας απρόσκοπτη λειτουργία, παρέχοντας αποτελεσματική online υποστήριξη (e-Support, tele – υποστήριξη, υποστήριξη από απόσταση) , μειώνοντας τον χρόνο και το κόστος συντήρησης των πληροφοριακών συστημάτων, αυξάνοντας την ικανοποίηση των πελατών μας.
 • Σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε, φιλοξενούμε και προωθούμε  δυναμικά websites  και ηλεκτρονικά καταστήματα (e-Shops).
  Αναπτύσσουμε και υποστηρίζουμε κατά παραγγελία Internet εφαρμογές και δομικά στοιχεία ιστοτόπων.
   • Φόρμες επικοινωνίας - Contact forms.
   • Διαχείριση χρηστών - User Registration.
   • Πολιτικές ασφάλειας – Security Assist.
   • Ερωτηματολόγια.
   • Ψηφοφορίες.
   • Βιβλίο Επισκεπτών.
 • Αναπτύσσουμε όλα τα web sites των πελατών μας, ακολουθώντας αυστηρά τις πιο σύγχρονες μεθοδολογίες SEO (search engine optimization) που θα φέρουν εγγυημένα, το εταιρικό σας website, στις πρώτες σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης των μηχανών αναζήτησης.
 • Διανέμουμε ήχο και video στο internet (Streaming audio / video muticast services), σε πολλούς χρήστες ταυτόχρονα, με μικρό κόστος και με τις μεγαλύτερες ταχύτητες. Ενσωματώνουμε  ήχο και video στις ιστοσελίδες του εταιρικού σας web site.
 • Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  (email hosting. e-mail hosting services), στον ταχύτατο, ιδιόκτητο e-Mail Server της Computer Life που  θα σας εξασφαλίσει την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου.

Συνεργασίες.

SingularLogic. LogicDis Business ERP. LogicDIS Prime ERPΗ Computer Life είναι dealer και εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος μεγάλων κατασκευαστών εγχώριου λογισμικού, (Entersoft, SingularLogic), με πολυετής στρατηγικές συνεργασίες με εταιρείες πληροφορικής.

Οι πελάτες μας.

Οι πελάτες της Computer Life είναι εταιρείες και οργανισμοί, με μεγάλες εγκαταστάσεις τοπικών δικτύων εργασίας υπολογιστών, που απορρέουν σύνθετα προβλήματα, απαιτώντας ειδικές γνώσεις από το προσωπικό της εταιρείας, επιβάλλοντας μια ανάπτυξη προς νέες κατευθύνσεις της υψηλής τεχνολογίας.

Οι στόχοι μας.

Η Computer Life, είναι σε θέση να προσφέρει λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα χρειάζεται την πληροφορική. Ο μηχανικός εξοπλισμός είναι ο πλέον αξιόπιστος και κατάλληλος για την κάθε εφαρμογή, και το ανθρώπινο δυναμικό της παρέχει στις εγκαταστάσεις της, την καλύτερη ίσως, τεχνική υποστήριξη της αγοράς.

Τα αποτελέσματα της προσπάθειας μας είναι πολύ θετικά.

 


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη