Εξειδικευμενες υπηρεσιες υλοποιησης ERP Software

Entersoft Business Suite ERP, Entersoft Expert ERP, Entersoft CRM. Ενιαια ERP και CRM λειτουργικοτητα.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Web Development Portfolio.

Δείτε τις εργασίες μας:

Παρουσίαση - 1
Παρουσίαση - 2

Εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Τηλε-υποστηριξη, 
e-Support, Online υποστηριξη.


Yπηρεσίες υποστήριξης απο απόσταση (e-Support)..

Όταν χρειάζεστε βοήθεια, απλά κάνετε LOGIN στο σύστημα e-Support της Computer Life.

Κατόπιν της εγκρίσεως σας, ο τεχνικός της Computer Life αναλαμβάνει να λύσει το πρόβλημα από απόσταση.

Μπορούμε να λύσουμε ένα απλό πρόβλημα του PC σας, έως να σχεδιάσουμε, παραμετροποιήσουμε και να υποστηρίξουμε, το πληροφοριακό εταιρικό σας σύστημα.

Δείτε τις υπηρεσίες μας, για τα ERP συστήματα που υποστηρίζουμε απο απόσταση.

Δείτε τις συμβάσεις υποστήριξης.

Παρέχουμε αποτελεσματική online υποστήριξη, μειώνοντας τον χρόνο και το κόστος συντήρησης του συστήματος σας, αυξάνοντας την ικανοποίηση των πελατών μας. Οι πελάτες μας μειώνουν το κόστος τους, κερδίζουν χρόνο παίρνοντας μόνο την λύση και τις πληροφορίες που χρειάζονται.

Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να διακόψετε την επέμβαση μας πιέζοντας το πλήκτρο F11.

Ελεύθερη δοκιμή

Εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Feedback form.

Home | Software | Entersoft CRM Software.

Entersoft CRM Software.

Εξειδικευμένες υπηρεσίες υλοποίησης ERP συστημάτων μηχανογράφησης. Υπηρεσίες εγκατάστασης, παραμετροποίησης και υποστήριξης λειτουργίας ERP λογισμικού για επιχειρήσεις.

 

Entersoft CRM. ERP CRM Software.

 

Entersoft crm. σύστημα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM) που καλύπτει όλες τις ενέργειες των τμημάτων Πωλήσεων, Marketing και Εξυπηρέτησης Πελατών

Καινοτομικό σύστημα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM) που καλύπτει όλες τις ενέργειες των τμημάτων Πωλήσεων, Marketing και Εξυπηρέτησης Πελατών, συλλειτουργεί πλήρως με το ERP, δημιουργώντας ένα ενιαίο περιβάλλον διαχείρισης και λειτουργίας και προσφέρει τη συνολική εικόνα της επιχείρησης σε πραγματικό χρόνο.

Τo Entersoft CRM αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο οργάνωσης, προγραμματισμού και παρακολούθησης όλων των διεργασιών της επιχείρησης που αφορούν στη διαχείριση των σχέσεων με πελάτες και συναλλασσόμενους, τη βελτισιοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών και την τόνωση της εξωστρέφειάς της. Προσφέρει στη σύγχρονη επιχείρηση την υπεροχή της δυνατότητας αξιοποίησης της γνώσης όλων των απαραίτητων στοιχείων τη στιγμή της απόφασης.

  • Ανεπτυγμένο σε Microsoft® .NET, λειτουργεί πλήρως μέσα από το Microsoft® Outlook, είναι απλό και εύχρηστο και εξασφαλίζει τη γρήγορη εξοικείωση των χρηστών.

  • Συνολική εικόνα της επιχείρησης συνδυάζοντας σε πραγματικό χρόνο όλες τις εμπορικές, οικονομικές και λειτουργικές πληροφορίες για κάθε υπάρχοντα ή μελλοντικό συναλλασσόμενο.
  • Αμεση διαδικασία υποστήριξης μέσω αυτοματοποιημένης διαδικασίας λήψης νέων εκδόσεων από το Internet (LiveUpdate) καθώς και της παροχής υπηρεσιών υποστήριξης μέσω του διαδικτύου.
  • Αυτοματοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών με τη δημιουργία και εφαρμογή τυποποιημένων ροών εργασίας και ορισμού κανόνων και αυτοματισμών.
  • Αξιοποίηση της πληροφορίας από οπουδήποτε, με τη δυνατότητα λειτουργίας του συστήματος από απόσταση μέσα από το Microsoft® Outlook.
  • Αυτοματοποίηση των διαδικασιών λήψης και πρωτοκόλλησης εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων και μηνυμάτων και άμεση πρόσβαση σε αυτά από κάθε στέλεχος της επιχείρησης.
  • Αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των εταιρικών διαδικασιών μέσα από πλήθος αναλυτικών και στατιστικών πληροφοριών.

Σύστημα παρακολούθησης δραστηριότητας πωλήσεων.

Ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης της δραστηριότητας του τμήματος πωλήσεων της επιχείρησής σας. Προσφέρει αμεσότητα στη διαχείριση του συνόλου των πληροφοριών για υπάρχοντες και υποψήφιους πελάτες ή συνεργάτες, τη συνολική εικόνα του pipelineτων πωλήσεων, των ευκαιριών πώλησης, την πρόβλεψη των πωλήσεων και τη μέτρηση των αποτελεσμάτων, την αποτελεσματικότητα και το κόστος των διαδικασιών και τη συντόμευση του κύκλου πώλησης, τη συγκέντρωση στοιχείων για στατιστική ανάλυση και την καλύτερη προετοιμασία για νέες πωλήσεις. Επίσης, παρέχει διαφάνεια, ελεγξιμότητα των διαδικασιών πωλήσεων και πλούσια πληροφόρηση για τη στήριξη των διοικητικών αποφάσεων.

Entersoft CRM.

Entersoft crm. Αξιοποίηση της πληροφορίας από οπουδήποτε, με τη δυνατότητα λειτουργίας του συστήματος από απόσταση μέσα από το Microsoft® Outlook.

 

Σύστημα διαχείρισης ενεργειών Marketing.

Πολύτιμο εργαλείο σχεδιασμού και υλοποίησης αποδοτικών προωθητικών ενεργειών και ερευνών ικανοποίησης πελατών, αξιοποίησης των δυνατοτήτων επαναληπτικής πώλησης στους υπάρχοντες πελάτες σας και αξιοποίησης των μεθόδους crosssellingκαι upselling, συμβάλλοντας στην αύξηση των πωλήσεων και τη βελτίωση της εταιρικής εικόνας.

 

entersoft crm Καλύπτει όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων εξυπηρέτησης, όπως κλήσεις υποστήριξης – Help Desk, παροχή υπηρεσιών επισκευών – in-house & on-site, παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, διαχείριση παραπόνων, διαχείριση συμβάσεων υποστήριξης (SLA) και διαχείριση Βάσης Γνώσης.

Σύστημα παρακολούθησης εξυπηρέτησης και φροντίδας πελατών.

Ολοκληρωμένο σύστημα οργάνωσης και παρακολούθησης των εργασιών εξυπηρέτησης, που αποσκοπεί στην παροχή σταθερής ποιότητας υπηρεσιών, τον έλεγχο της αποτελεσματικότητας και του κόστους, καθώς και τη βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών σας. Καλύπτει όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων εξυπηρέτησης, όπως κλήσεις υποστήριξης – Help Desk, παροχή υπηρεσιών επισκευών – in-house & on-site, παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, διαχείριση παραπόνων, διαχείριση συμβάσεων υποστήριξης (SLA) και διαχείριση Βάσης Γνώσης.

Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων - CRM με το μοναδικό χαρακτηριστικό της ενοποιημένης με όλο το υπόλοιπο ERP λειτουργικότητας και παρακολούθησης των δεδομένων και ευκαιριών της αγοράς.

 

Δείτε επίσης:

Entersoft CRM.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Ελάτε να συζητήσουμε το πέρασμα της επιχείρησης σας στο επόμενο επίπεδο οργάνωσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για την ανάπτυξη του WEB Site που σας αξιζει...