Εξειδικευμενες υπηρεσιες υλοποιησης ERP Software

Entersoft Business Suite ERP, Entersoft Expert ERP, Entersoft CRM. Ενιαια ERP και CRM λειτουργικοτητα.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Web Development Portfolio.

Δείτε τις εργασίες μας:

Παρουσίαση - 1
Παρουσίαση - 2

Εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Τηλε-υποστηριξη, 
e-Support, Online υποστηριξη.


Yπηρεσίες υποστήριξης απο απόσταση (e-Support)..

Όταν χρειάζεστε βοήθεια, απλά κάνετε LOGIN στο σύστημα e-Support της Computer Life.

Κατόπιν της εγκρίσεως σας, ο τεχνικός της Computer Life αναλαμβάνει να λύσει το πρόβλημα από απόσταση.

Μπορούμε να λύσουμε ένα απλό πρόβλημα του PC σας, έως να σχεδιάσουμε, παραμετροποιήσουμε και να υποστηρίξουμε, το πληροφοριακό εταιρικό σας σύστημα.

Δείτε τις υπηρεσίες μας, για τα ERP συστήματα που υποστηρίζουμε απο απόσταση.

Δείτε τις συμβάσεις υποστήριξης.

Παρέχουμε αποτελεσματική online υποστήριξη, μειώνοντας τον χρόνο και το κόστος συντήρησης του συστήματος σας, αυξάνοντας την ικανοποίηση των πελατών μας. Οι πελάτες μας μειώνουν το κόστος τους, κερδίζουν χρόνο παίρνοντας μόνο την λύση και τις πληροφορίες που χρειάζονται.

Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να διακόψετε την επέμβαση μας πιέζοντας το πλήκτρο F11.

Ελεύθερη δοκιμή

Εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Feedback form.

Home | Software | Entersoft Expert ERP Software.

Entersoft Expert ERP Software.

Εξειδικευμένες υπηρεσίες υλοποίησης ERP συστημάτων μηχανογράφησης. Υπηρεσίες εγκατάστασης, παραμετροποίησης και υποστήριξης λειτουργίας ERP λογισμικού για επιχειρήσεις.

 

Entersoft Expert ERP. Upgrade to the next level.

 

 

Entersoft expert erp. Τα ενσωματωμένα Yποσυστήματα Διαχείρισης Έργων, Διαχείρισης Σχέσεων Πελατείας (CRM) και Διαχείρισης Εγγράφων που δίνουν τη δυνατότητα για πλήρη κάλυψη των αναγκών οργάνωσης μίας επιχείρισης.

Τo Entersoft Expert® είναι το πλέον σύγχρονο λογισμικό υποστήριξης της διοίκησης για τον έλεγχο και την ανάπτυξη μιας μικρομεσαίας επιχείρησης. Αντικαθιστά σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα οποιοδήποτε υπάρχον λογισμικό εμπορικής και οικονομικής διαχείρισης και προσφέρει άμεση πληροφόρηση, απλότητα και ευχρηστία καθώς και ενοποίηση των δεδομένων μεταξύ των τμημάτων μιας επιχείρισης.

Απευθύνεται σε δυναμικά αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και διαφοροποιείται σημαντικά από άλλα αντίστοιχα προϊόντα τόσο λόγω των έτοιμων μοντέλων οργάνωσης που εμπεριέχει όσο και λόγω της τεχνολογικής του ανωτερότητας, αφού είναι το μοναδικό που βασίζεται εξ ολοκλήρου στο νέο διαδικτυακό περιβάλον Microsoft®.NET.

  • Απομακρυσμένη Πρόσβαση (.Net Remoting) με χρήση ADSL, ISDN, PSTN, GPRS κλπ με πραγματικό Client χωρίς ενδιάμεσες τεχνολογίες και μεγάλες ταχύτητες.
  • Online - offline λειτουργία απομακρυσμένων σταθμών εργασίας.
  • Αμεση διαδικασία υποστήριξης μέσω αυτοματοποιημένης διαδικασίας λήψης νέων εκδόσεων από το Internet (LiveUpdate) καθώς και της παροχής υπηρεσιών υποστήριξης μέσω του διαδικτύου.
  • Το πιο πλήρες σύνολο από έτοιμες αναφορές διοίκησης (MIS reporting).
  • Τα ενσωματωμένα Yποσυστήματα Διαχείρισης Έργων, Διαχείρισης Σχέσεων Πελατείας (CRM) και Διαχείρισης Εγγράφων που δίνουν τη δυνατότητα για πλήρη κάλυψη των αναγκών οργάνωσης μίας επιχείρισης.
  • πανίσχυρες import - export διαδικασίες για εύκολη εξαγωγή και εισαγωγή δεδομένων.

Η πλούσια λειτουργικότητα και οι βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές που έχουν ενσωματωθεί στο προϊόν, ως αποτέλεσμα της εμπειρίας από την υλοποίηση ERP έργων σε μεγαλύτερες εταιρείες.

Entersoft Expert ERP. Αναβαθμίστε την επιχείρηση σας στο επόμενο επίπεδο.

Entersoft Expert ERP. Η υιοθέτηση στο προϊόν των προτύπων επικοινωνίας με το χρήστη που έχει θεσπίσει το Microsoft®Office, επιτρέπει την άμεση προσαρμογή των χρηστών στο νέο σύστημα και την αξιοποίηση της πλούσιας ενσωματωμένης λειτουργικότητας από την πρώτη μέρα λειτουργίας της εγκατάστασης. Το Entersoft Expert εγγυάται την άμεση και απρόσκοπτη μετάβαση της εταιρείας σας από οποιοδήποτε τυποποιημένο λογισμικό εμπορικής και οικονομικής διαχείρισης ή παραθυρική εμπορολογιστική εφαρμογή, χωρίς απώλειες στοιχείων και αναταραχή της εύρυθμης λειτουργίας. Επιπλέον προσφέρει από την πρώτη ημέρα λειτουργίας, νέες βέλτιστες πρακτικές και διαδικασίες που μπορεί να εκμεταλλευτεί η επιχείρηση και ένα ευρύ φάσμα νέων, πλούσιων και πολυσύνθετων πληροφοριών για τη λήψη των επιχειρηματικών της αποφάσεων.
Η υιοθέτηση στο προϊόν των προτύπων επικοινωνίας με το χρήστη που έχει θεσπίσει το Microsoft®Office, επιτρέπει την άμεση προσαρμογή των χρηστών στο νέο σύστημα και την αξιοποίηση της πλούσιας ενσωματωμένης λειτουργικότητας από την πρώτη μέρα λειτουργίας της εγκατάστασης. 


Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής. Προβλέψεις εισπράξεων. entersoft expert erp. Δυναμικές λίστες δεδομένων. entersoft expert erp.

 

 

Entersoft Αξιοπιστία.

Το Entersoft Expert® έχει καθημερινά άμεση και θετική απήχηση στην ελληνική αγορά επιχειρηματικού λογισμικού. Εκατοντάδες επιχειρήσεις στηρίζουν τη λειτουργία τους στο σύστημα, ενώ δεκάδες πιστοποιημένοι συνεργάτες της Entersoft σε κάθε μεγάλη πόλη της χώρας εγκαθιστούν και υποστηρίζουν το προϊόν.

 

 

Άμεση και απρόσκοπτη μετάβαση σε σύγχρονο πληροφοριακό σύστημα με το πιο πλήρες σύστημα λογισμικού για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με ενιαία ERP και CRM λειτουργικότητα.

 

Δείτε επίσης:

Κατεβάστε επιπλέον υλικό για να γνωρίσετε το Entersoft Expert ERP. Download Product Brochure (pdf).
Κατεβάστε το εταιρικό προφίλ της Entersoft. Download Entersoft Company Profile (pdf).
Κατεβάστε την Eταιρική παρουσίαση της Entersoft. Download Entersoft Company presentation (ppt).

Entersoft Expert ERP.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Ελάτε να συζητήσουμε το πέρασμα της επιχείρησης σας στο επόμενο επίπεδο οργάνωσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για την ανάπτυξη του WEB Site που σας αξιζει...