Υπηρεσίες Internet

WEB design. WEB hosting. SEO Προωθηση ιστοσελιδων. Streaming media, e-Mail hosting.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Web Development Portfolio.

Δείτε τις εργασίες μας:

Παρουσίαση - 1
Παρουσίαση - 2

Εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Τηλε-υποστηριξη, 
e-Support, Online υποστηριξη.


Yπηρεσίες υποστήριξης απο απόσταση (e-Support)..

Όταν χρειάζεστε βοήθεια, απλά κάνετε LOGIN στο σύστημα e-Support της Computer Life.

Κατόπιν της εγκρίσεως σας, ο τεχνικός της Computer Life αναλαμβάνει να λύσει το πρόβλημα από απόσταση.

Μπορούμε να λύσουμε ένα απλό πρόβλημα του PC σας, έως να σχεδιάσουμε, παραμετροποιήσουμε και να υποστηρίξουμε, το πληροφοριακό εταιρικό σας σύστημα.

Δείτε τις υπηρεσίες μας, για τα ERP συστήματα που υποστηρίζουμε απο απόσταση.

Δείτε τις συμβάσεις υποστήριξης.

Παρέχουμε αποτελεσματική online υποστήριξη, μειώνοντας τον χρόνο και το κόστος συντήρησης του συστήματος σας, αυξάνοντας την ικανοποίηση των πελατών μας. Οι πελάτες μας μειώνουν το κόστος τους, κερδίζουν χρόνο παίρνοντας μόνο την λύση και τις πληροφορίες που χρειάζονται.

Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να διακόψετε την επέμβαση μας πιέζοντας το πλήκτρο F11.

Ελεύθερη δοκιμή

Εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Feedback form.

Home | Internet Services | SEO. Search engine optimization.

SEO. Search engine optimization. προώθηση ιστοσελίδων.

Υπηρεσίες SEO Search Engine Optimization. Προώθηση ιστοσελίδων. Βελτιστοποίηση βαθμολογίας των web sites στις μηχανές αναζήτησης.

Εισαγωγή.

SEO. Search engine optimazation. προωθηση web site στις μηχανες αναζητησης.Search Engine Optimization (SEO) είναι η υπηρεσία, που έχει ως σκοπό την υψηλότερη βαθμολογία του web site σας από τις μηχανές αναζήτησης, ώστε να εμφανίζεται στις πρώτες σελίδες προβολής των αποτελεσμάτων τους με αποτέλεσμα την προσέλκυση επισκεπτών.

Μπορεί να έχετε ένα υπέροχο web site, αλλά όμως οι μοναδικοί επισκέπτες του να είστε εσείς, που είστε ο ιδιοκτήτης του και ο δημιουργός, o web designer που το ανέπτυξε.

Πιστεύουμε ότι σας αξίζει κάτι περισσότερο από μία απλή παρουσία στο Internet. Σας αξίζει και σας περιμένει η παγκόσμια αγορά. Μία σκληρή αγορά, με μεγάλο ανταγωνισμό. Είναι απόλυτα σίγουρο ότι στον αχανή χώρο του internet, οι μετριότητες χάνονται.

SEO. Search engine optimization.

Μηχανες αναζήτησης Google.Δεν υπάρχει κάποιο μαγικό ραβδάκι, ένα προϊόν ένα πακέτο SEO δηλαδή, που με κάποιο κόστος θα σας καταχωρήσει σε δεκάδες ή και χιλιάδες μηχανές αναζήτησης, λύνοντας το πρόβλημα της ανωνυμίας του web site σας.

Σίγουρα δεν θα ανέβει το web site σας στις προτιμήσεις των σελίδων προβολής των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης, προσθέτοντας οποιεσδήποτε λέξεις κλειδιά στον κώδικα των ιστοσελίδων σας.

Mηχανές αναζήτησης (search engines).

Οι μηχανές αναζήτησης (Search Engines), είναι αυτόματες μηχανές, έξυπνο λογισμικό, που σκανάρουν, ψάχνουν ακούραστα τα περιεχόμενα εκατομμυρίων web sites που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο internet. Αυτόματα επίσης ταξινομούν και βαθμολογούν τα περιεχόμενα κάθε διαθέσιμης ιστοσελίδας των web sites.

Έξυπνες και πολύπλοκες ρουτίνες λογισμικού, αποφασίζουν αν οι ιστοσελίδες του web site σας πρέπει να προβληθούν στην πρώτη ή στην τελευταία σελίδα προβολής των αποτελεσμάτων μιας αναζήτησης.

Το Search Engine Optimization (SEO) η βελτιστοποίηση της βαθμολογίας του web site σας από τις μηχανές αναζήτησης, δεν είναι μία απλή υπόθεση.

Web design και μεθοδολογία SEO.

Η υπηρεσία search engine optimization (SEO) ενός web site, ξεκινά από την στιγμή της σύλληψης σαν ιδέα στο κεφάλι του web developer.

Ύστερα πρέπει να ακολουθηθεί αυστηρά μία SEO μεθοδολογία ανάπτυξης και η δύσκολη ισορροπία σε όλες τις φάσεις της ανάπτυξης του web site, ανάμεσα στην καλή εικαστική άποψη, την προβολή της πληροφορίας, την τοποθέτηση του σωστού τμήματος της πληροφορίας στο σωστό σημείο της σελίδας, κρατώντας μικρό το μέγεθος του κώδικα, και πολλών άλλων SEO παραμέτρων.

Μία πραγματικά επίπονη διαδικασία, με αντίπαλο το πανέξυπνο και αυστηρό κριτή το GoogleBot Cloak, το ρομποτάκι της Google, που θα επισκεφτεί το web site, για να ταξινομήσει και να βαθμολογήσει τις ιστοσελίδες.

Το GoogleBot Cloak της Google, ή το Yahoo! Slurp ( το αντίστοιχο ρομποτάκι της Yahoo ), δεν θα έρθουν βέβαια απρόσκλητα να επισκεφτούν το web site σας. Με κατάλληλες SEO διαδικασίες, ο web developer πρέπει να τα προσκαλέσει, να τα καλωσορίσει κάνοντας εύκολη την δουλειά τους. 

Όλα αυτά βέβαια πρέπει να γίνονται από τον web developer χωρίς να ξεχνά κάτι πρωταρχικό.
Ότι το web site που αναπτύσσει, δημιουργείται για ανθρώπους, για τους επισκέπτες δηλαδή και όχι για μηχανές αναζήτησης και ρομποτάκια.

"Πακέτα SEO".

H υπηρεσία Search Engine Optimization (SEO) λοιπόν δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει κατόπιν εορτής. Δεν μπορείς να πάρεις ένα web site που ήταν πέντε χρόνια στον πάτο της Google και να το ανεβάσεις στην πρώτη δεκάδα. Δεν είναι δυνατόν να πάρεις ένα κακοσχεδιασμένο, κακοστημένο web site και κάνοντας κάποια μαγικά να το πλασάρεις σε καλές θέσεις προβολής των μηχανών αναζήτησης, εκτός αν το επανασχεδιάσεις. Δεν θα είναι αποτελεσματικό ( χωρίς αυτό να είναι απόλυτο ).

Τελικά...

η υπηρεσία Search Engine Optimization (SEO), η βελτιστοποίηση της βαθμολογίας του web site σας από τις μηχανές αναζήτησης, είναι απλή υπόθεση.

Ο web developer της επιλογής σας, πρέπει να ξέρει, πρέπει να νοιάζεται, πρέπει να έχει ταλέντο.

Το αποτέλεσμα μετράει...

Παραδείγματα της υπηρεσίας S.E.O. που παρέχουμε στους πελάτες μας.

Σημείωση: Όλες οι αναζητήσεις των παραπάνω παραδειγμάτων S.E.O
(Search Engine Optimization), γίνονται στην μηχανή αναζήτησης της Google,
με επιλογή αναζήτησης 'παγκόσμιος ιστός' και παρουσιάζονται σε νέο παράθυρο.

Η Computer Life σας παρέχει δωρεάν την υπηρεσία S.E.O. (Search Engine Optimization).

Αναπτύσσουμε όλα τα web sites των πελατών μας, ακoλουθώντας αυστηρά όλες εκείνες τις μεθοδολογίες SEO, που θα φέρουν το εταιρικό σας web site, κατά τους πρώτους δύο (2) μήνες της λειτουργίας του, για τις τρείς (3) προσυμφωνημένες φράσεις - λέξεις κλειδιά, μέσα στις δύο πρώτες σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google.

Αφορά τα μοντέλα ανάπτυξης:

Feedback page. Εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τα πακέτα WEB Hosting...Επικοινωνήστε μαζί μας, για την ανάπτυξη του WEB Site που σας αξιζει...